Annons

MMA-expertens podcast till Spotify i höst

Publicerad 20 maj 2020 • Uppdaterad 30 november 2021
Joe Rogan, till vänster, försöker intervjua MMA-stjärnan Conor McGregor vid en gala i Las Vegas. Arkivbild.
Joe Rogan, till vänster, försöker intervjua MMA-stjärnan Conor McGregor vid en gala i Las Vegas. Arkivbild.Foto: L.E. Baskow//Las Vegas Sun/AP/TT

Ljud- och videopodcasten "The Joe Rogan Experience", med komikern och MMA-kommentatorn Joe Rogan som programledare, flyttar till Spotify i september.

Rogan har i podden, med miljoner nedladdningar varje månad, bland annat haft gäster som Teslas Elon Musk och politiker som den tidigare presidentaspiranten Bernie Sanders.

Annons

”Vi kommer fortsättningsvis att lägga upp filmklipp på Youtube men fullständiga versioner av showen kommer bara att finnas på Spotify", skriver Rogan i ett inlägg på Instagram.

Spotify har i dag över en miljon poddar på sin plattform och når nära 300 miljoner användare i månaden. Efter det att affären offentliggjordes steg företagets aktie.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons