GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kiviks marknad ställer in

Det blir ingen marknad i Kivik i år. Under onsdagen kom beskedet att den ställs in.
KIVIK • Publicerad 28 maj 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
Fotografi från invigningsdagen på Kiviks marknad tidigare år.
Fotografi från invigningsdagen på Kiviks marknad tidigare år.Foto: Claes Hall

Till P4 Malmöhus säger Jimmy Andersson att man väntat in i det längsta men insåg slutligen att man måste ställa in arrangemanget.

Kiviks marknad var planerad att genomföras den 13 och 14 juli.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.