Annons

Yngling försökte råna barn

Hässleholm • Publicerad 15 juni 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
LANDSKRONA 2020-0302 
Polis på plats på Första Tvärgatan i Landskrona efter att en död person har hittats i en bil. Omständigheter på platsen gör att vi misstänker brott inledningsvis, sedan får vi se vad teknikerna kommer fram till. Just nu har jag inte fått någon klar rubricering, utan vi avvaktar den tekniska undersökningen, säger Jimmy Modin på polisens ledningscentral.
Innan identiteten är fastslagen vill polisen inte gå ut med om det är en man eller kvinna som har hittats död. Området kring bilen har spärrats av och just nu pågår den tekniska undersökningen. En hundpatrull söker av närområdet. 
Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
LANDSKRONA 2020-0302 Polis på plats på Första Tvärgatan i Landskrona efter att en död person har hittats i en bil. Omständigheter på platsen gör att vi misstänker brott inledningsvis, sedan får vi se vad teknikerna kommer fram till. Just nu har jag inte fått någon klar rubricering, utan vi avvaktar den tekniska undersökningen, säger Jimmy Modin på polisens ledningscentral. Innan identiteten är fastslagen vill polisen inte gå ut med om det är en man eller kvinna som har hittats död. Området kring bilen har spärrats av och just nu pågår den tekniska undersökningen. En hundpatrull söker av närområdet. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090Foto: Johan Nilsson/TT

Genom att hota med att han hade en pistol försökte en 15-årig kille förmå fem andra, några år yngre, ungdomar att ta ut pengar åt honom vid 17.30-tiden i fredags. inträffade på Godtemplaregatan.

De utsatta ungdomarna lyckades uppmärksamma en väktare på vad som höll på att hända, som kunde komma till undsättning. Väktaren omhändertog 15-åringen och kontaktade polis, som kom till platsen. 15-åringen, som inte hade något vapen, är nu misstänkt för försök till rån.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons