Annons

Kaptenen tar ett år till

En efter en förlänger Glimmaspelarna sina kontrakt, senast i raden är det lagkaptenen Oscar Alricsson som beslutat sig för en fortsättning.
ISHOCKEY • Publicerad 15 juni 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Oscar Alricsson blir sitt Glimma Hockey trogen.
Oscar Alricsson blir sitt Glimma Hockey trogen.Foto: Stefan Sandström

Oscar Alricsson, som under den gångna säsongen blev klubbens främste poänggörare genom tiderna och står noterad för 321 poäng på 292 matcher, är visserligen bara 28 år gammal men går trots det in på sin tolfte A-lagssäsong till hösten.

”Med sin rutin, ledaregenskaper och tävlingsinstinkt är han en viktig pjäs i omklädningsrummet.” skriver Glimma Hockey på sin hemsida.

Annons

Inte riktigt lika rutinerad är Felix Blennborn, men med sju säsonger i bagaget är han en viktig kugge i truppen. Blennborn spelar även fotboll, men Glimma har förhoppningar om att han i år ska kunna vara med från första början.

”Med Blenne på plats så kan en checkingline som heter duga presenteras, då hans skridskoåkning är en stark egenskap som han har stor nytta utav i denna del av spelet.” skriver Glimma Hockey.

Även 20-årige backen Hugo Eliasson har förlängt sitt kontrakt med Glimma.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons