Annons

Lag fast i Melbourne – kan missa omstart

Publicerad 8 juli 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Melbourne Victory hoppas komma iväg till New South Wales för omstart av den australiska ligan. Arkivbild.
Melbourne Victory hoppas komma iväg till New South Wales för omstart av den australiska ligan. Arkivbild.Foto: Ahn Young-joon/AP/TT

Australiska fotbollsligans förhoppning om att göra omstart den 16 juli har fått sig en rejäl törn. Detta sedan Melbourne satts i hård karantän, på grund av en ny smittspridning i staden, och dess tre A-League-lag inte lyckats ta sig därifrån till navet för omstarten i New South Wales.

Två kvällar i rad har spelare och ledare från Melbourne Victory, Melbourne City och Western United försökt ta sig ut ur hemstaden utan att lyckas.

Annons

Först på grund av dimma som gjorde att flygplanen inte kunde lyfta, och på tisdagen på grund av karantänsbestämmelserna i Canberra.

Nu står hoppet till att det ska göras undantag från karantänsbestämmelserna. En talesperson för Melbourne City säger att ett tillfälligt undantag har beviljats, men att man väntar på att få det bekräftat.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons