GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Genmutation hårt slag för ponnystuteri

Under stuterinamnet Idyllens har Cornelia Larsson med familj fött upp New Forest-ponnys i mer än 30 år. Nu har en genmutation som nyligen upptäckts i rasen, och hos mer än hälften av stuteriets hästar, ställt allt på ända. – Det är ett tufft slag, säger hon.
Fjärlöv • Publicerad 25 juli 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Pernilla Ekdahl