GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Grey's anatomy"-stjärnor fortsätter i serien

Publicerad 1 augusti 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Camilla Luddington fortsätter som Josephine Karev i "Grey's anatomy". Arkivbild.
Camilla Luddington fortsätter som Josephine Karev i "Grey's anatomy". Arkivbild.Foto: Richard Shotwell

Läkarna Teddy Altman, Josephine Karev och Owen Hunt kommer att fortsätta jobba på sjukhuset Seattle Grace. Det står klart sedan skådespelarna som gör rollerna – Kim Raver, Camilla Luddington och Kevin McKidd – skrivit på nya kontrakt.

Enligt Deadline sträcker sig kontrakten tre år vilket innebär att det lär bli en fortsättning på det populära sjukhusdramat även efter den kommande 17:e säsongen.

Det hänger dock på huvudrollsinnehavaren Ellen Pompeo, som spelar läkaren Meredith Grey. Hon är klar för säsong 17 men i nuläget inte mer än så.

– "Grey's anatomy" kommer att finnas så länge som Ellen vill spela Meredith Grey, sade tv-bolaget ABC:s underhållningschef Karey Burke tidigare i år.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.