Annons

Polisen vill ha tips om knivdåd i Falkenberg

Publicerad 6 augusti 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Polisen vädjar till allmänheten om tips. Arkivbild.
Polisen vädjar till allmänheten om tips. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen söker fortfarande en gärningsman efter knivdådet mot en kvinna i 80-årsåldern i Falkenberg en söndag i mitten på juli. Kvinnan blev oprovocerat attackerad och mannen smet från platsen.

Nu vädjar polisen till allmänheten om uppgifter händelsen som utreds som mordförsök.

Annons

Enligt uppgifter befann sig flera personer i området Hästhagsudden nära Stafsinge strand, nordväst om Falkenberg. Flera personer och fordon har ännu inte kunnat identifieras.

"Vi är mycket angelägna om att komma i kontakt med alla som befann sig i området lördagen den 18 juli mellan klockan 12 och 15. Vi söker också uppgifter om fordon. Vi vet att där fanns flera personbilar", säger Christer Bartholdsson, chef för lokalpolisområde Falkenberg i ett pressmeddelande.

Dagen efter dådet greps en man i 50-årsåldern och anhölls, men släpptes två dagar senare. Kvinnan fick livshotande skador, men hon har nu återhämtat sig fysiskt.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons