Annons

Mattias Alkberg skjuter upp turné

Publicerad 7 augusti 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Musikern, låtskrivaren och poeten Mattias Alkberg flyttar sin planerade höstturné till våren 2021.
Musikern, låtskrivaren och poeten Mattias Alkberg flyttar sin planerade höstturné till våren 2021.Foto: Janerik Henriksson/TT

Musikern, låtskrivaren och poeten Mattias Alkberg flyttar sin planerade höstturné till våren 2021, enligt ett pressmeddelande.

""Jamen det var ju just snyggt att turnén blev flyttad. Men den blev flyttad, inte inställd. Det är väl så en får tänka så en inte blir galen i isoleringen. Och så kan ni ju läsa "Med rätt att dö" några extra gånger i stället. Hoppas ni gillar den i alla fall", kommenterar artisten själv beslutet.

Annons

I våras släppte Mattias Alkberg "Bodensia" – sin första soloskiva på tre år. Den 24 augusti släpps hans senaste diktsamling "Med rätt att dö".

Mattias Alkberg slog igenom med indierockbandet The Bear Quartet i början av 1990-talet. 2004 till 2008 spelade han även med bandet Mattias Alkberg BD.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons