Annons

En död efter fallolycka i Arvika

Publicerad 14 augusti 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
En man har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Arvika. Mannen fördes med helikopter till Örebro, men hans liv gick inte att rädda. Arkivbild.
En man har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Arvika. Mannen fördes med helikopter till Örebro, men hans liv gick inte att rädda. Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

En man har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Arvika, meddelar bolaget Moelven Edanesågen i ett pressmeddelande.

Olyckan på sågverket inträffade på torsdagseftermiddagen. Enligt polisen föll mannen omkring fem meter och slogs medvetslös. Han fördes med ambulanshelikopter till sjukhuset i Örebro, men hans liv gick inte att rädda.

"Detta är ofattbart sorgligt och vi är i djup sorg över att ha förlorat en kollega. Våra tankar går till närmaste familjen, vänner och kollegor i denna svåra stund", säger koncernchefen Morten Kristiansen i Moelven Industrier i pressmeddelandet.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons