Annons

Zelmerlöw och Andersson gör julföreställning

Publicerad 22 september 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
En är tomten, en är bocken. Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska sprida julstämning i föreställningen "Tomten och bocken – en slags julshow", som har premiär i november. Pressbild.
En är tomten, en är bocken. Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska sprida julstämning i föreställningen "Tomten och bocken – en slags julshow", som har premiär i november. Pressbild.Foto: 2Entertain

Artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson vill sprida julstämning i år och gör därför gemensam sak med regissören Edward af Sillén i föreställningen "Tomten och bocken – en slags julshow".

Föreställningen har premiär den 13 november på Hamburger Börs i Stockholm och spelas – under rådande publikrestriktioner – fram till årsslutet.

Annons

Zelmerlöw och Andersson har underhållit tillsammans tidigare, senaste i SVT-programmet "Så ska det låta" tidigare i år.

"Några av mina finaste ögonblick i tv har varit med Per och jag har alltid velat hitta på något mer på scen med honom. När vi i våras gjorde 'Så ska det låta' fick vi så fin respons att vi började fundera på vad det kunde vara. Det blev 'Tomten och bocken' – förhoppningsvis den första av flera föreställningar tillsammans”, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons