GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Firar Agatha Christie-jubileum med ny Poirot-bok

I höst är det 130 år sedan Agatha Christie föddes och 100 år sedan hon debuterade med En dos stryknin. Detta jubileumsår bjuder också på en Poirot-deckare av brittiska Sophie Hannah, som på familjen Christies begäran gett den populära belgiska detektiven nytt liv i vår tid. - Hela idén för boken bara landade färdig i mitt huvud, säger Sophie Hannah om Morden på Kingfisher Hill, hennes fjärde Poirot-deckare.
Litteratur • Publicerad 4 oktober 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Foto: ANDERS WIKLUND / TT