Nutleys tv-serie blir långfilm

Publicerad 5 oktober 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Den andra säsongen av "Bröllop, begravning och dop" följs upp av en långfilm. Arkivbild.
Den andra säsongen av "Bröllop, begravning och dop" följs upp av en långfilm. Arkivbild.Foto: TT

Den andra säsongen av Colin Nutleys tv-serie "Bröllop, begravning och dop" hade premiär i september. Nu blir det en fortsättning – på bioduken. Nutley regisserar den fristående filmen, och har skrivit manus tillsammans med Helena Bergström. I "Bröllop, begravning och dop – filmen" får publiken fortsätta följa familjerna Öhrn och Seger.

Bland skådespelarna syns bland andra Molly Nutley, Angelika Prick, Marie Göranzon, Jan Malmsjö, Alexander Karim, Helena af Sandeberg och Robert Gustafsson.

Filmen får premiär i vinter.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.