Tre sena återbud till U21 inför EM-kvalet

Publicerad 5 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Mjällbys Besard Sabovic har kallats in till U21-landslagets EM-kval. Arkivbild.
Mjällbys Besard Sabovic har kallats in till U21-landslagets EM-kval. Arkivbild.Foto: Patric Söderström/TT

Alexander Jallow, Jens Cajuste och John Björkengren måste tacka nej till U21-landslagets EM-kval mot Luxemburg den 9 oktober och mot Armenien den 13 oktober. Tre debutanter ersätter: Joseph Ceesay, Helsingborg, Besard Sabovic, Mjällby och Armin Gigovic, även han från Helsingborg.

Förbundskaptenen Claes Eriksson och assisterande tränaren Peter Wennberg hade tidigare kallat in Sirius Adam Hellborg som ersättare, men även han är skadad.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.