Rögle lånar in ersättare för Tambellini

Publicerad 6 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Adam Tambellini (bilden) ersätts av Ben Smith. Arkivbild.
Adam Tambellini (bilden) ersätts av Ben Smith. Arkivbild.Foto: Anders Bjurö/TT

Rögle lånar den amerikanske center Ben Smith från tyska Adler Mannheim under de närmaste sju veckorna, uppger SHL-klubben. 32-åringen är tänkt som ersättare för succévärvningen Adam Tambellini, som blir borta en längre tid.

Tambellini lämnade Modo inför säsongen och han rivstartade sin tid i Ängelholmsklubben med två mål och fyra assist på tre matcher, innan han skadade sig mot Växjö.

Rögles sportchef Chris Abbott är nöjd med ersättaren Smith.

"Jag har följt Ben i många år, långt innan jag blev sportchef. Han har massor av erfarenhet från högsta nivå som proffs och har en full verktygslåda och är en vinnare på alla nivåer", säger han i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.