Livefotboll

Bromölla - Hässleholms IF

Sport
Fotboll Hässleholms IF jagade viktiga poäng när laget möter jumbon Bromölla på bortaplan på lördag och visst gick det vägen för Hässleholmslaget, efter en vinst med 3-1.
PREMIUM

Matchen var inte den enda denna lördag. Samma dag och tid livesände vi mötet mellan IFK Hässleholm - Karlshamn direkt från Österås.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Sport

Landslaget drar nytta av Kallas covidinfektion

Charlotte Kalla testades positivt för covid-19 förra skidsäsongen. Arkivbild.
Foto: Mats Engfors/TT
Sport
Sport Skidlandslagets Johanna Hagström har fått covid-19 och har nu nytta av Charlotte Kalla i arbetet med att komma tillbaka.
– Erfarenheten från när Charlotte Kalla fick covid-19 är till stor nytta nu, säger landslagsläkaren Per ”Pliggen” Andersson och avslöjar att bara 20 procent av landslagsåkarna, som nu är på läger i franska Tignes, har fått första vaccinationssprutan.

I maj gick larmet att Johanna Hagström insjuknat i covid-19. Hela verksamheten på elitidrottsmiljön i Falun fick styras om till enskild träning för de aktiva.

– Det var lindrigt för mig. Nu är jag i gång igen, men det tar tid att återhämta sig. Jag har också tagit tid för att det inte ska blir några bakslag, säger Johanna Hagström, som inte är med de övriga åkarna på lägret.

Landslagsläkaren Per ”Pliggen” Andersson berättar att Johanna Hagström nu har stor nytta av erfarenheterna från när Charlotte Kalla kämpade för att komma tillbaka från sin covidinfektion i vintras.

"Är mer trygga"

– Kalla var en viktig källa till lärdom. Vi är mer trygga med detta nu jämfört med i höstas då vi inte förstod sjukdomen fullt ut, säger Per ”Pliggen” Andersson.

I korthet handlar det om insikten att alla som drabbas har olika förutsättningar att komma tillbaka. Det finns ingen mall som vid en vanlig förkylning.

– Sjukdomen slår så olika. Samtidigt blir det blir påfrestande för många åkare som plötsligt inte känner igen sin kropp, säger Per ”Pliggen” Andersson och sammanfattar detta arbete med två huvudpunkter:

– Man bör ha minst en veckas symptomfri tid innan man kan röra på sig. Därefter är det extra viktigt att lyssna extra på kroppen i fyra till sex veckor innan man kommer i gång med bra träning.

Det är därför som Johanna Hagström är hemma från höghöjdslägret i franska Tignes där Per ”Pliggen” Andersson erkänner att han har en oro för att covid-19 ska komma in i laget, trots specialåtgärder med bland annat chartrat plan.

– Oron att någon ska blir sjuk finns alltid där. Men vi är i händerna på Folkhälsomyndighetens prioriteringar, säger ”Pliggen”.

En femtedel vaccinerade

Den stora anledningen är att bara 20 procent av landslagsåkarna har fått första vaccinsprutan.

– Men vi måste följa prioriteringsordningen som Folkhälsomyndigheten, samtidigt som vaccinationen kommit olika långt i olika regioner, säger Per ”Pliggen” Andersson.

Men det finns exempel på att vaccinationen kommit olika långt inom samma skidfamilj:

William Poromaa har exempelvis fått sin första spruta, men inte sambon Frida Karlsson.

Det är resultatet av att även vissa vinterolympier har erbjudits att få vaccin i samband med Svenska olympiska kommitténs (SOK) vaccinationer inför sommarens OS i Tokyo.

Per ”Pliggen” Andersson berättar att här skiljer det av praktiska skäl och av hänsyn till träningsplanering när det gäller vilka av skidåkarna som vaccinerades.

Karlsson längtar efter spruta

William Poromaa tillhörde de som snabbt fick första sprutan:

– Jag gjorde ett val att genom SOK:s regi kunna åka längre bort för att ta sprutan. Det känns bra och jag tycker man ska ansvar. Detta är viktigt.

Frida Karlsson tillägger:

– Jag tar sprutan när jag kommit hem. Klart jag längtar efter att få sprutan i armen.

Frida Karlsson säger att hon är lugn:

– Klart jag inte vill ha covid 19 och gör allt för att undvika det. Men jag går inte omkring och nojjar mig.

Landslagsledningen rapporterar att till andra utlandslägret, som inleds den 6 september, ska alla i laget fått minst en spruta.

Anders Hansson/TT

Sport

VM-kvalhjälten avslutar karriären

Jakob Johansson återvände till IFK Göteborg förra året. Nu är fotbollskarriären över. Arkivbild.
Foto: Adam Ihse/TT
Sport
Sport IFK Göteborgs tidigare landslagsmittfältare Jakob Johansson avslutar sin fotbollskarriär, 31 år gammal.
Anledningen är återkommande knäskador.

"Det är ett tungt beslut men mina stora skador har naturligtvis haft jobbiga konsekvenser för mig de senaste åren. Det är ett tråkigt sätt att avsluta allt på, men jag har tvingats till det. Detta kommer inte som någon chock eller överraskning just nu utan det är ett beslut som har vuxit fram", säger han till Blåvitts webbplats.

Jakob Johansson är kanske mest känd för att att gjort det mål som tog det svenska herrlandslaget till VM i Ryssland 2018. Han gjorde det enda målet, 1–0 på Friends arena, i dubbelmötet med Italien i november 2017 men missade sedan slutspelet, som slutade i blågul succé och VM-kvartsfinal, på grund av just en knäskada.

Johansson slog igenom i IFK Göteborg för drygt tio år sedan. 2014 gick han till grekiska storklubben AEK och han hann även med en säsong i franska Rennes (2018–19) innan han återvände till IFK Göteborg i fjol.

På 18 landskamper gjorde Johansson ett mål – ett minst sagt betydelsefullt sådant.

Sport

Skadebakslag för Linn Svahn

Linn Svahn. Arkivbild.
Foto: Adam Ihse/TT
Sport
Sport Axelskadan, som förstörde skid-VM i Oberstdorf för sprintstjärnan Linn Svahn, är inte läkt.
– Jag är fortfarande lite begränsad av min axel, säger hon.

Svahns bakslag kom nyligen.

– Jag kom bra i gång med träningen i våras, men har haft en liten dipp på vägen och varit begränsad ett tag, säger Linn Svahn och förklarar att det är anledningen att hon inte är med på skidlandslagets höghöjdsläger i franska Tignes.

– Det har inte varit läge för mig att åka på läger, utan jag jobbar nu på att stärka upp mig så att jag han hantera den belastning som krävs för att kunna ta ytterligare ett kliv i skidåkningen.

Det var i samband med världscuptävlingen i Ulricehamn i början av februari som Linn Svahn föll illa och skadade ena axeln så mycket att det förstörde hennes VM i Oberstdorf ett par veckor senare.

Rehabiliteringsarbetet pågår alltså fortfarande – trots att skadan kom för tre och en halv månad sedan.

– Nu är jag på hemmaplan och har bra resurser för att hålla mig i schack och bli starkare. Det ser positivt ut och kurvan går starkt uppåt. Men den (axeln) klarar inte den belastning som jag önskat, men jag har kunnat träna en del de senaste dagarna, säger Svahn och förklarar hur det känns att inte kunna åka på läger tillsammans alla andra

– Skador är tyvärr en del av en elitkarriär. Jag fick den här skadan olämpligt förra säsongen. Nu är mer lämpligt att ta hand om detta än några veckor för ett mästerskap.

Sport

Kinesisk skandalsimmare stängs av i fyra år

Sun Yang. Arkivbild.
Foto: Mark Schiefelbein/AP/TT
Sport
Sport

Den kinesiske simstjärnan Sun Yang får sin dopningsdom reducerad från åtta till fyra år och tre månader av Cas, idrottens skiljedomstol.

Det innebär att han missar OS i Tokyo i sommar, men att han skulle kunna simma OS i Paris 2024.

Domen gäller från den 28 februari 2020.

Sun Yang dömdes tidigare till åtta års avstängning av Cas, men domen mot Sun Yang revs upp av en schweizisk domstol sedan Cas-panelens ordförande Franco Frattini skrivit rasistiska tweets om kineser.

Nu har en ny panel tagit ett nytt beslut.

Sun Yang har vunnit tre OS-guld och elva VM-guld i långbana hittills under sin karriär.

EM i fotboll 2021

Kritik mot Uefas stopp av pride-manifestation

Manuel Neuer bär en kaptensbindel i regnbågsfärger.
Foto: Matthias Schrader/AP/TT
Sport
Sport Europeiska fotbollsförbundet Uefa tillåter inte att fotbollsstadion i München lyses upp i regnbågsfärger under matchen mellan Tyskland och Ungern i morgon.
– Jag tycker att det är skamligt att Uefa förbjuder oss från att sända ett budskap för världsmedborgaranda, tolerans, respekt och solidaritet med HBTQ-personer, säger Münchens borgmästare Dieter Reiter.

I förra veckan antogs en ny lag i Ungern som förbjuder "främjandet" av homosexualitet till minderåriga. En lag som kritiserats av människorättsorganisationer och som ska utredas av EU-kommissionen.

Inför onsdagens EM-match mellan Tyskland och Ungern på Allianz Arena ville kommunfullmäktige i München lysa upp arenan i regnbågsfärger – för att visa solidaritet med HBTQ-personer i Ungern.

– Efter att ansökan har lämnats in av alla politiska grupper kommer jag att kontakta arrangören (Uefa och det tyska fotbollförbundet, DFB) i början av veckan, sade Münchens borgmästare Dieter Reiter till Süddeutsche Zeitung i helgen.

Men Uefa väljer alltså att inte tillåta manifestationen.

"Skäms på er, Uefa"

"Uefa är en politiskt och religiöst neutral organisation. Med tanke på den politiska kontexten i denna ansökan – ett budskap riktat mot ett beslut fattat av den ungerska regeringen – måste vi avslå den", skriver Uefa i ett uttalande.

Både Dieter Rieter, som kallar beslutet "skamligt" och kommer att tillåta regnbågssymboler på andra platser i staden, och Barcelonas norska landslagsstjärna Caroline Graham Hansen, som tidigare spelat i tyska Wolfsburg, är inte nådiga i sin kritik.

"Skäms på er, Uefa, för att ni inte låter München lysa upp stadion i regnbågsfärger!", skriver hon bland annat på Twitter.

Uefa föreslår i stället att manifestationen genomförs den 28 juni, på minnesdagen av befrielsen av Christopher Street eller den 3 till 9 juli, då det är pridevecka i München.

Andra arenor lyser upp

Nu sluter dock ansvariga för andra arenor i Tyskland upp och väljer att lysa upp sina arenor i regnbågsfärger.

"Om München inte får lysas upp på onsdag, måste de andra arenorna i landet visa sina färger. Kliv fram nu, kollegor i ligan. Deutsche Bank Park (tidigare Waldstadion) lyser upp regnbågen under matchen mot Ungern. Waldstadion kommer att förbli färgstark", skriver talespersonen för Eintracht Frankfurt, Axel Hellmann, på Twitter enligt TV4:s Fotbollskanalen.

Även FC Köln väljer att lysa upp sin arena, bekräftar klubben i ett pressmeddelande.

Även om inga regnbågsfärger kommer att synas på arenan i sig, kommer de att synas på Tysklands lagkapten, målvaktsstjärnan Manuel Neuer. Under EM har Neuer burit en kaptensbindel i regnbågsfärger, något han kommer att göra även under morgondagens match.

Uefa startade en utredning om bindeln men den lades ner utan att man vidtog några åtgärder. Neuer har dock varnats för att det kan ses som politiskt.

ANNONS

Detta är en sponsrad artikel och inte skriven av tidningens journalister.

Game Lounge

5 hetaste trenderna i casinobranschen just nu

Game Lounge Utbudet när det kommer till att spela casino på nätet är enormt. Bara inom Sverige finns i dag cirka 200 licensierade online casinon och den stenhårda konkurrensen om kunderna tvingar därför spelbolagen att ständigt att se över och utveckla sina olika produkter för att hänga med i trenderna. Inte minst sedan införandet av den nya spellagen med licenssystem i januari förra året har mycket förändrats på den svenska onlinespelmarknaden och, ja, att påstå att även 2020 inletts på ett i många avseenden händelserikt sätt vore knappast någon överdrift.

Här nedan listas de 5 hetaste trenderna i casinobranschen just nu:

Uppköp och sammanslagningar

Nyheten som slog ned som en bomb i slutet av juni om att den börsnoterade live casino-leverantören Evolution Gaming lagt ett bud på den ledande slotsutvecklaren NetEnt fick nog en och annan att höja på ögonbrynen. Inte minst sett till det faktum att priset för affären värderas till svindlande 19,6 miljarder kronor. Men redan under 2019 kunde man skönja en ökad trend av sammanslagningar inom casinobranschen och så sent som i februari köpte till exempel Betsson upp konkurrenten Gaming Innovation Groups varumärken, där bland annat Rizk och Kaboo ingår.

Fokus på esport och poker

Casinobranschen har precis som de flesta andra branscher påverkats av den rådande coronapandemin. Tusentals inställda sportevenemang till följd av virusets framfart runt om i världen har tvingat många spelbolag att ändra fokus och vidta åtgärder. För Kindred Group som bl.a. äger välkända Unibet har de uteblivna matcherna/ligorna å andra sidan inneburit ett uppsving för esport och poker. Enligt speljätten har intresset för dessa båda spelformer ökat rejält under de senaste månaderna.

Spela casino utan registrering

Att spela sina favoritslots eller bordsklassikerna Black Jack och Roulette utan att behöva genomgå någon lång och krånglig registreringsprocess har blivit allt mer populärt och numera är konceptet “Pay N Play” standarden hos majoriteten av Sveriges online casinon. Hos jämförelsetjänsten SveaCasino.se finns exempelvis en rad olika nätcasinon med licens som erbjuder direkt spel via bankidentifiering.

Stärkt konsumentskydd

Debatten om konsumentskydd och spelansvar tycks vara ständigt närvarande på den svenska onlinemarknaden. En stor anledning till omregleringen 2019 handlade just om att motverka spelberoende och under coronakrisen har diskussionerna kring ämnet intensifierats ännu mer, framförallt från politiskt håll. Enligt spelminister Ardalan Shekarabi (S) har det ökade spelandet på nätet på grund av den sociala isoleringen under pandemin bidragit till regeringens beslut om att införa tillfälliga spelansvarsåtgärder. Förordningen, som trädde i kraft den 2 juli och upphör vid årsskiftet, innebär till exempel att de licensierade spelbolagen numera får erbjuda en casinobonus på maximalt 100 kr. Även insättningsgränser på högst 5 000 kr/ vecka har införts.

Introducering av Swish som utbetalningsmetod

Den flerfaldigt prisbelänta betalningstjänsten Swish, som idag används av över sju miljoner svenskar, gjorde bejublad entré hos landets online casinon i samband med spellicensen förra året. Den snabba och säkra mobilappen fanns då till en början endast tillgänglig som insättningsmetod, men under våren 2020 meddelade Svenska Spel att man som första spelbolag i landet börjat erbjuda Swish också som utbetalningsalternativ. Sedan dess har flera andra välkända spelaktörer som t.ex. Betsson och Unibet infört funktionen, och bli inte förvånad om du kommer att ha möjlighet att göra uttag med Swish hos i princip alla casinon med licens innan årets slut.

EM i fotboll 2021

Över 60 000 på Wembley i semifinaler och final

Wembley är den tilltänkta finalarenan.
Foto: Frank Augstein/AP/TT
Sport
Sport Europeiska fotbollsförbundet (Uefa) har inga planer på att flytta semifinalerna i fotbolls-EM från Wembley i London.
Detta trots ökad smittspridning i Storbritannien och påtryckningar från såväl medarrangören Italien som Tysklands förbundskansler Angela Merkel.
Nu meddelar den brittiska regeringen att man kommer höja kapaciteten – och släppa in minst 60 000 åskådare på Wembley i semifinalerna och finalen.

Det innebär att Wembleys kapacitet på de tre avslutande matcherna i EM – semifinalerna den 6 och 7 juli, och finalen den 11 juli – kommer att vara 75 procent av totalkapaciteten.

"Vi är glada över att fler fans nu kommer att kunna gå in genom vändkorsen på Wembley och njuta av avgörandet av EM", säger Storbritanniens kultur- och idrottsminister Oliver Dowden i ett uttalande.

Alla med biljett måste kunna visa upp ett aktuellt negativt covid-19-test – eller ett bevis på att man är fullvaccinerad, och att det har gått minst två veckor från den andra dosen.

Wembleys kapacitet har stipulerats till 22 500 åskådare under gruppspelsmatcherna samt åttondelsfinalen mellan Italien och Österrike den 26 juni, men kommer att höjas till 40 000 till åttondelsfinalen den 29 juni, där England kan vara ett av lagen.

Och till semifinalerna och finalen blir det alltså en ytterligare ökning. Det kommer även förkunna de största sportevenemangen, sett till antalet åskådare, i Storbritannien på över 15 månader, sedan pandemin bröt ut.

Ville flytta matcherna

Beskedet från den brittiska regeringen kom dagen efter att Italiens premiärminister Mario Draghi lyft frågan om att flytta semifinalerna och finalen från Wembley – på grund av coronasituationen i Storbritannien.

Under måndagen rapporterades 10 633 nya fall och fem dödsfall i Storbritannien – där den så kallade deltavarianten nu står för nästan samtliga nya fall – som nu har nästan 128 000 dödsfall i covid-19. Draghi menade att matcherna bör spelas i Rom i stället för i "ett land där smittspridningen stiger ganska fort".

Även Tysklands förbundskansler Angela Merkel uppmanade tidigare i dag Uefa att agera ansvarsfullt inför kommande matcher.

– Jag vill inte se fullsatta arenor där, och jag stöttar alla ansträngningar från den brittiska regeringen för att genomföra nödvändiga hygienåtgärder, sade Merkel.

Fullsatt blir det alltså inte, men nästan. Oliver Dowden garanterar dock säkerheten på plats på Wembley.

"På vår fortsatt framgångsrika väg ut ur lockdown är det vår högsta prioritet att garantera säkerheten för allmänheten. Vi har jobbat extremt tätt med Uefa och FA (det engelska fotbollsförbundet) för att se till att det kommer vara rigorösa och åtstramade hälsoåtgärder som möjliggör att fler fans kan se matcherna på plats", säger han i den brittiska regeringens uttalande.

Eventuell finalflytt?

Uefa meddelade tidigare i dag att man inte har några planer på att flytta matcherna, åtminstone inte semifinalerna.

"Uefa, det engelska fotbollsförbundet och engelska myndigheter jobbar tillsammans för att på ett lyckat sätt arrangera semifinalerna på Wembley, och just nu finns inga planer på att flytta matcherna", skriver en talesperson i ett uttalande.

Något som däremot kan flyttas är finalmatchen. Uefa har tidigare sagt att man har en beredskapsplan för att flytta finalen från Wembley om inte karantänskravet på tio dagar för utländska fans slopas. Enligt The Times ska Ungerns huvudstad Budapest vara en alternativ spelort, där 100 procent av arenakapaciteten tillåts.

En förändring av karantänskravet var inte heller något som nämndes i uttalandet från den brittiska regeringen efter beskedet om den ökade publikkapaciteten på Wembley.

EM i fotboll 2021

Hotet mot Sverige: "Lewangoalski"

Robert Lewandowski såg i matchen mot Spanien till att hålla Polens EM-drömmar vid liv.
Foto: Jose Manuel Vidal/AP
Sport
Sport Spanien och Slovakien är avklarade. Nu väntar en ny utmaning för Sverige: polske stjärnanfallaren Robert Lewandowski.
– Det räcker att du slappnar av en sekund så kan han göra ett mål, säger Victor Nilsson Lindelöf.

Smeknamnet "Lewangoalski" har väl i ärlighetens namn inte riktigt fastnat.

Men uttrycket, som använts på skämt av hans lagkamrater i Bayern München, säger ändå en del om hur uppskattad Robert Lewandowski är i den tyska mästarklubben.

Och konstigt vore väl annat, efter sju raka ligatitlar som den polska målmaskinen i högsta grad varit delaktig i.

Den svenska landslagsanfallaren Robin Quaison, till vardags i Bundesligakonkurrenten Mainz, vet allt för väl hur svårt det är att stoppa polacken.

– Vi har inte lyckats så bra om jag ska vara helt ärlig, säger Quaison.

– Får han en chans så kommer det förmodligen att vara mål. Så vi måste försöka hålla honom borta från målet så mycket som möjligt.

Victor Nilsson Lindelöf, som mött Bayern München med sitt Manchester United, kan bara hålla med.

– Jag har mött väldigt duktiga spelare, men han är väldigt, väldigt smart och duktig på att hitta ytor, han är alltid aktiv och rör sig för att alltid vara delaktig i spelet, säger mittbacken.

– Det gäller att du hela tiden är på tå, det räcker att du slappnar av en sekund så kan han göra ett mål.

Världens bästa

Efter några framgångsrika år i det polska seriesystemet värvades Robert Lewandowski 2010 av Borussia Dortmund, som vann ligan två gånger under hans tid i klubben och dessutom kom tvåa i Champions League.

Men det är efter övergången till Bayern München 2014 som målproduktionen kommit i gång på allvar.

I fjol blev han den blott andre spelaren sedan nederländske legendaren Johan Cruyff som samma säsong lyckats vinna den inhemska ligan, cupen och Champions League och samtidigt blivit skyttekung i samma tre turneringar.

Det gjorde att Robert Lewandowski i fjol utsågs till världens bästa fotbollsspelare.

Även i det polska landslaget är "Lewangoalski" en van målskytt. Med ett litet, men talande undantag. I de stora mästerskapen (EM och VM) har mål av Lewandowski hittills varit ett undantag.

Men ett av dem kom å andra sidan mot Spanien i 1–1-matchen i lördags.

– Vi måste försöka hålla honom borta från boxen, konstaterar även Mikael Lustig.

– Ser man på målet han gör ser det kanske enkelt ut, men det är ett världsklassmål.

Pratar om Isak?

Målet gjorde dessutom att Polens chanser att gå vidare i EM finns kvar, trots den inledande förlusten mot Slovakien.

Men, fortsätter Mikael Lustig: dels är Polen mer än bara Lewandowski, dels har ju Sverige en egen anfallsstjärna i Alexander Isak.

– Det är sådana spelare man behöver när man ligger lite lågt i en match, som kan göra sin gubbe. Helt plötsligt öppnas hela spelplanen upp, han visas och kan skapa chanser på egen hand, säger Lustig.

– Förhoppningsvis sitter de och pratar (om Isak) som vi gör om Lewandowski nu, om hur de ska kunna stoppa honom.

Jens Bornemann/TT

FAKTA

Fakta: Robert Lewandowski

Född: den 21 augusti 1988 i Warszawa.

Familj: hustrun Anna, döttrarna Klara och Laura.

Klubbar: Varsovia Warszawa (1997–2004), Delta Warszawa (2005), Legia Warsawa (2005–2006), Znicz Pruszkow (2006–2008), Lech Poznan (2008–2010), Borussia Dortmund (2010--2014), Bayern München (2014–)

Meriter i urval: Utsedd till världens bästa spelare 2020. Polsk mästare en gång, polsk cupvinnare en gång, tysk mästare nio gånger, tysk cupvinnare fyra gånger, en Champions League-titel, en titel i Fifas klubb-VM och en seger i Uefas supercup. 121 landskamper, 67 mål.

Källa: Bayern München med flera.

Sport

Kaltak förlänger med VHK

Armin Kaltak har förlängt sitt kontrakt med VHK och stannat i klubben ytterligare en säsong.
Foto: Stefan Sandström
Sport
HANDBOLL Den serbiske kantsexan Armin Kaltak har förlängt sitt kontrakt med VHK. 30-åringen går därmed mot sin tredje säsong med Vinslöv.
– Han vill fortsätta spela i Vinslöv och det är vi jätteglada över, säger sportchefen Michael Holmström.

Högersexan Armin Kaltak har förlängt sitt kontrakt med VHK över den kommande säsongen. 30-åringen gjorde en fin debutsäsong 2019 och Holmström är glad över att ha kvar ”superserben” i klubben ett år till.

– Det känns jättebra. Han hade rätt bra referenser när vi värvade honom och han har visat sig vara en väldigt bra högerkantspelare. Nu har han även spelat ihop sig med våra spelare på ett bra sätt, säger han.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
Förhandsvisning på nästa artikel
NÄSTA ARTIKEL