GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hörby behöver en omstart

LOKAL DEDBATT HÖRBY • Publicerad 9 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Jag fick en broschyr i brevlådan. Två sverigedemokrater fotade snett nerifrån, vilket signalerar överlägsenhet.

Lars Ahlkvist, med ett förflutet som kommunstyrelseordförande och kommunalråd i Hörby, anser att Hörby behöver en omstart, och anser att SD och M har visat att de inte är dugliga till att leda kommunen.
Lars Ahlkvist, med ett förflutet som kommunstyrelseordförande och kommunalråd i Hörby, anser att Hörby behöver en omstart, och anser att SD och M har visat att de inte är dugliga till att leda kommunen.
Foto: arkivbild

Men vad har de att vara överlägsna om? Det gigantiska underskottet? Att chefer strömhoppar, och de som är kvar inte har förtroende för kommundirektören?

Är det tystnadskulturen de är stolta över, eller att Moderaterna okritiskt löper med?

I broschyren är det mest tomt. Gott samarbete med andra partier, när vi ser att verkligheten är en annan. Lögn är en mer tydlig beskrivning eftersom alla partier är i luven på SD och M. Inte mycket annat av substans.

Jag har ju som alla vet ett förflutet i M, och hoppas ingen röstar på dem nästa val. SD har dessutom visat att de inte är värda förtroende.

Hörby behöver en omstart. Vem kan leda det, vilka ställer upp?

Ni behövs som vill, om inte de okunniga och främlingsfientliga ska fortsätta med dålig reklam för Hörby

Lars Ahlkvist

”Omstart för Hörby”

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.