En anhållen för mord efter knivattack

Publicerad 10 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
En man har avlidit efter att ha hittats med misstänkta knivskador på Gärdet i Stockholm på fredagskvällen. Arkivbild.
En man har avlidit efter att ha hittats med misstänkta knivskador på Gärdet i Stockholm på fredagskvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En person har anhållits misstänkt för mord sedan en man dödats i en misstänkt knivattack under fredagskvällen i Stockholm.

Mannen hittades allvarligt skadad på Gärdet i Stockholm tidigt på fredagskvällen, med vad som misstänktes vara knivskador. Han fördes till sjukhus i ambulans, men hans liv gick inte att rädda.

– Anhöriga är underrättade och vi har inlett en förundersökning om mord, säger Andreas Dahlin, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Under kvällen spärrades brottsplatsen av för teknisk undersökning och vittnen i området förhördes. Vid halv åtta på lördagsmorgonen meddelade polisen att en person gripits och anhållits, misstänkt för mordet.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.