Corona i Girot - stall drar sig ur

Publicerad 13 oktober 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Den nederländske åkaren Steven Kruijswijk har testat positivt för coronaviruset, och drar sig ur tävlingen.
Den nederländske åkaren Steven Kruijswijk har testat positivt för coronaviruset, och drar sig ur tävlingen.Foto: Peter Dejong/AP/TT

Två åkare i Giro d'Italia har testat positivt för coronaviruset. En av dem är stjärnåkaren Steven Kruijswijk, som i och med det positiva testet är färdigtävlad, enligt NTB. Nederländaren tävlar för Jumbo-Visma-laget, och låg på elfte plats.

I stallet Michelton-Scott har fyra medarbetare testat positivt, och stallet meddelar att de drar sig ur tävlingen. Två medarbetare från stallen Team AG2R-La Mondiale och Team Ineos Grenadiers har också haft positiva coronatest.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.