Hamrén isolerad – juniorkaptener leder Island

Publicerad 14 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Erik Hamrén och Islands övriga ledarstab är satta i karantän. Landslaget leds i kväll av juniorlandslagsledare. Arkivbild.
Erik Hamrén och Islands övriga ledarstab är satta i karantän. Landslaget leds i kväll av juniorlandslagsledare. Arkivbild.Foto: AP/TT

Trots att förbundskaptenen Erik Hamrén och de övriga i ledarstaben satts i karantän kommer Island att spela Nations League-matchen mot Belgien i kväll i Reykjavik.

Laget ska ledas av U21-landslagets förbundskapten Arnar Thor Vidarsson, U17-landslagets förbundskapten David Snorri Jonasson samt det kvinnliga U19-landslagets förbundskapten Thordur Thordarson, som blir ansvarig för målvakterna, skriver det isländska förbundet på sin webbplats.

Övriga ledare runt laget kommer från damernas A-landslag och juniorlandslag både på dam- och herrsidan.

Hamrén & Co har isolerats på grund av att en anställd på det isländska fotbollsförbundet testat positivt för coronaviruset.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.