Aller tillbaka hos Readly

Publicerad 15 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Aller media återvänder till Readly. Arkivbild.
Aller media återvänder till Readly. Arkivbild.Foto: Amir Nabizadeh/TT

Aller media hoppade tidigare av samarbetet med Readly, tidningsbranschens motsvarighet till musiktjänsten Spotify. Men nu har mediehuset Aller hoppat på igen, meddelar de gemensamt i ett pressmeddelande.

Allers avhopp, då tillsammans med Bonnier, kom i ett känsligt läge precis innan Readlys börsnotering.

Bland Aller medias tidningstitlar finns Svensk Damtidning, Elle och Hänt i Veckan.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.