Annons

Isländska klar för Piteå

Publicerad 11 december 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Isländskan Hlin Eiriksdóttir, till vänster, under EM-kvalmatchen mot Sverige i september. Nu ska hon spela i damallsvenskan för Piteå.
Isländskan Hlin Eiriksdóttir, till vänster, under EM-kvalmatchen mot Sverige i september. Nu ska hon spela i damallsvenskan för Piteå.Foto: Brynjar Gunnarsson/AP/TT

Sju spelare har lämnat damallsvenska Piteå. Nu har fotbollsklubben gjort klart med ett fjärde nyförvärv. Det är den isländska offensiva spelaren Hlin Eiriksdóttir som skrivit på för ett år med option på ytterligare ett år.

20-åringen kommer närmast från Valur och har även erfarenhet av landslagsspel. Hon var med i EM-kvalmatchen mot Sverige i Reykjavik i september.

”Det rätt tidpunkt för mig med ett klubbyte. Jag har hört gott om Piteå via Hallberra Gisladóttir", säger Eiriksdóttir i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons