Annons

20-åring häktad för mord i Svalöv

Publicerad 23 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
I måndags hittades en 24-årig man svårt skadad i en trappuppgång i Svalöv. Han avled senare och nu har en 20-åring häktats som misstänkt för mord. Arkivbild.
I måndags hittades en 24-årig man svårt skadad i en trappuppgång i Svalöv. Han avled senare och nu har en 20-åring häktats som misstänkt för mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En 20-årig man har häktats som misstänkt för mord på en 24-årig man i Svalöv. Ytterligare en man har varit anhållen, men har släppts, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg.

En förbipasserande slog larm i måndags, sedan 24-åringen hittats svårt skadad i en portuppgång. Enligt åklagaren har det kommit fram uppgifter i utredningen som knyter 20-åringen till dådet. Åklagaren vill inte uttala sig om det fortsatt finns misstankar även mot den man som släppts.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons