Publicerad 26 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Jönköpings Edin Hamidovic jublar. Arkivbild.
Jönköpings Edin Hamidovic jublar. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Jönköpings Södra sätter press på Halmstad och Degerfors.

Smålänningarna vann enkelt borta mot Brage med 4–1 trots att de hamnade i ett tidigt underläge, redan efter två minuter.

Men gästerna kom tillbaka och hade vänt till ledning i paus genom mål av Dzenis Kozica och Jimmy Svensson. I den andra halvleken fyllde tidigt på och i slutminuterna kunde lagets målkung Edin Hamidovic stänga butiken till 4–1.

Segern gör att J-Södra, med fem omgångar kvar, har fem poäng upp till Halmstad på andraplatsen och sex poäng upp till Degerfors.