Annons

Svenskornas La Liga-match uppskjuten

Publicerad 31 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Sofia Jakobsson och Kosovare Asllani får vänta med att möta Levante med sitt Real Madrid. Matchen är uppskjuten på grund av coronafall i motståndarlaget.
Sofia Jakobsson och Kosovare Asllani får vänta med att möta Levante med sitt Real Madrid. Matchen är uppskjuten på grund av coronafall i motståndarlaget.Foto: Janerik Henriksson/TT

Mötet mellan Levante och Real Madrid, där svenska landslagsstjärnorna Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson spelar, har skjutits upp.

Matchen skulle ha spelats under söndagen, men flyttas på grund av att en person i hemmalaget Levante testats positivt för covid-19, skriver Real Madrid på sin webbplats.

Annons

Real tog nyligen sin första seger i damernas La Liga sedan laget officiellt blev Real Madrid (under förra säsongen gick laget under namnet CD Tacón). Asllani stod då för ett av målen och Jakobsson för en framspelning.

Nytt datum för matchen ska enligt Real Madrid bestämmas så snart det är möjligt.

Marie Carlsson/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons