Annons

Viaplay breddar med tio internationella serier

Publicerad 30 november 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Kanadensiska franskspråkiga serien "Happily married" visas på Viaplay. Pressbild.
Kanadensiska franskspråkiga serien "Happily married" visas på Viaplay. Pressbild.Foto: Viaplay

Viaplay vill bredda sitt utbud och har köpt in tio internationella, icke-engelskspråkiga serier. Det handlar bland annat om den kanadensiska serien "Happily married", en dramakomedi på franska i tio avsnitt.

Serien är skapad av François Létourneau och Jean-François Rivard ("Les invincibles" och "Série noire") och premiärvisades på Filmfestivalen i Berlin 2020.

Annons

"Många gränser är stängda just nu, men tittarnas horisonter har aldrig varit mer öppna. Strömning tar bort hinder och publiken har tillgång till berättelser från hela världen. Intresset för högkvalitativa internationella serier är enormt", säger Filippa Wallestam, chef för innehåll på Nent Group.

Bland de övriga serierna syns spanska actionserien "La unidad", ryska dramakomedin "An ordinary woman", argentiska kriminalserien "Los internacionales", italienska "Gomorrah" och den spanska romantiska komediserien "Little coincidences".

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons