Ekonomi

Bitcoin fortsätter att rasa

En bankomat i Hongkong avsedd för bitcoin. Arkivbild.
Foto: Kin Cheung/AP/TT
Ekonomi
Ekonomi
PREMIUM

Efter att förra veckan nått en ny rekordnivå faller nu bitcoin i värde och drar med sig flera andra kryptovalutor. Bitcoin har backat 20 procent det senaste dygnet, vilket är det skarpaste fallet sedan mars förra året. Världens näst största kryptovaluta, ether, backar i sin tur 24 procent.

Räknat på en tolvmånadersperiod har dock en bitcoin rusat med 240 procent i värde.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Ekonomi

Fler vill ha möbler till hemmakontoret

Allt fler byter ut köksstolen mot en riktig ergonomisk stol för hemmajobbet. Arkivbild.
Foto: Jessica Gow/TT
Ekonomi
Ekonomi En ergonomisk stol och ett bra skrivbord – nu vill vi ha riktiga möbler till hemmakontoret. Pandemin är inte över än på länge, och alltfler riktar in sig på att göra hemmajobbandet bekvämt.

Möbeljätten Ikea märker väldigt tydligt att vi satsar på vårt hemmakontor, berättar Sandra Jakob på Ikeas presstjänst.

– Många satt kanske vid köksbordet först, men med tiden märks det att det behövs en ordentlig plats. Nu märks en tydlig ökning för saker till hemmakontoret, säger hon.

Ettårsdagen för hemmajobbandet närmar sig, och då är det förstås viktigt att sitta ergonomiskt, konstaterar hon.

– Det blir en lång tid för tillfälliga lösningar, säger Sandra Jakob.

Begagnade kontorsmöbler säljer

Kontorsmöbelföretaget AJ produkter har haft sitt bästa år någonsin, berättar vice vd David Bray för SVT Halland.

Men det är inte bara nytillverkade kontorsmöbler som säljs för hemmajobbet. Myrorna ser en uppgång för allt som har med hemmet att göra nu under pandemin.

– Vi har inte jättemycket kontorsmöbler, men det vi får in går åt. Vår försäljning har gått ned jättemycket totalt sett, men inte så mycket när det gäller heminredning, säger Åsa Blomberg, presskontakt på Myrorna.

Det Göteborgsbaserade Rekomo säljer däremot begagnade kontorsmöbler till hemmakontor för fullt just nu.

– Vi har ändrat i vår strategi ganska mycket det senaste året. I vanliga fall så säljer vi möbler till mellan åtta och tio arbetsplatser på varje order. Nu är det en stol och ett bord, säger Joakim Danielsson, säljansvarig på Rekomo.

Hyr begagnade möbler

Han berättar att många företag förser sina anställda med hemmamöbler. Många väljer också att hyra prylarna i stället för att köpa, kanske i hopp om att pandemieländet ska vara över snart så vi kan gå tillbaka till kontoren.

Men Joakim Danielsson tror att vi kommer att fortsätta jobba hemifrån även efter pandemin. Rekomo räknar med att efterfrågan kommer att finnas kvar på mindre, nättare bord och stolar för hemmabruk.

– Det är inte bara nu. För oss blir det annorlunda, med fler små ordrar på bara en stol och ett bord, säger Joakim Danielsson.

Johanna Cederblad/TT

Fler behöver kontorsmöbler hemma. Arkivbild.
Fler behöver kontorsmöbler hemma. Arkivbild.
Foto: Jessica Gow/TT

FAKTA

Fakta: Arbeta hemma

Folkhälsomyndigheten rekommenderar hemmajobb sedan den 16 mars i fjol. Nu gäller rekommendationen fram till halvårsskiftet i år, men kan komma att ändras.

Källa: Folkhälsomyndigheten

Ekonomi

Regleringar och räntor hotar techjättar

Många kräver skärpt reglering av sociala nätverk, som Facebook, Twitter och Youtube, sedan den tidigare presidenten Donald Trump fått sina konton nedsläckta efter hans anhängares stormning av kongressen i Washington den 6 januari – en attack där minst fem personer omkom. Arkivbild
Foto: Jose Luis Magana AP/TT
Ekonomi
Ekonomi Digitaliseringvågen under pandemiåret 2020 gjorde fjolåret obegripligt bra för många tunga teknikaktier.
I år hotar en kalldusch, med stigande räntor och hot om regleringar – men aktierna fortsätter uppåt ändå.

Globalt sprids hoppet om en återhämtning för konjunkturen. Marknadens fokus flyttar därmed från tillväxtbolagen i tech-sektorn, till så kallade traditionella värdebolag, som verkstad och bank.

I USA stiger inflationsförväntningar, vilket trycker upp marknadsräntorna. Detta slår i sin tur mot värdet på aktier i högt belånade tillväxtbolag i tekniksektorn.

Rotation på börsen

Tomas Otterbeck, analytiker på Redeye, med fokus på bolag i spelsektorn, såg redan när de första goda vaccinnyheterna kom i höstas vad som brukar kallas en sektorrotation från techbolagen på börsen.

– Många digitala bolag har gått sämre än värdebolag sedan dess, säger han.

Otterbeck pekar exempelvis på Zoom Video Communications, som sedan toppnoteringen i oktober har tappat 35 procent av sitt börsvärde. Det breda S&P 500-index har under samma period gått upp drygt 12 procent.

Politiska regleringar har också blivit en allt hetare fråga. Inte minst sedan de sociala nätverken Facebook och Twitter, samt videosajten Youtube, stängde ned den då sittande och nu riksrättsåtalade presidenten Donald Trumps konton efter attacken mot kongressen den 6 januari.

Twitter, vars bokslut för 2020 dröjer till den 9 februari, har tagit mest stryk av de tre, med ett kursras på 13 procent sedan årsskiftet.

Det pågår även politiska diskussioner om att de största bolagen måste styckas upp, då de fungerar som monopol inom sina nischer.

Apple-skatten

Problemet med den så kallade Apple-skatten – en avgift på 15–30 procent som Apple och Google tar ut på app-tillverkarnas omsättning – är särskilt problematisk för många bolag som Otterbeck bevakar.

Ett annat problem är att konkurrensen hämmas när de stora bjässarna köper upp utmanare för att undanröja hot utifrån.

– Det begränsar självklart tillväxtmöjligheterna för flertalet teknikbolag, säger han.

Apple har ett helt eget ekosystem runt Iphone och dess appar. Amazon tar mer och mer av e-handeln och serversektorn. Alphabets Google dominerar som sökmotor, med algoritmer som har kritiserats för att främja klickvänliga konspirationsteorier i sina visningar. Facebook har använts för både väljarmanipulation och spridning av extrema politiska åsikter.

– Plattformsägare går en balansgång mellan lönsamma affärer och samhällsansvar. Techjättarna får allt större inflytande, vilket ökar regleringsrisken, säger Christoffer Ahnemark, chef för aktieanalys på Aktiespararna.

– Samtidigt har de här bolagen ganska mycket att sätta emot. De har stora staber av jurister och lagstiftningen är ganska snårig. Så det kommer att ta tid, tillägger han.

Stora och viktiga

SEB-strategen Johan Hagbarth tror det kan bli finjusteringar i regelverken, men knappast någon omdanande förändring – oavsett vem som är president i USA.

– Visst finns det en risk för större ingrepp, men jag tror inte att det ligger i någon amerikansk regerings intresse att slå ut de här bolagen. De är för stora och viktiga för det. Det skulle skapa problem på finansmarknaden, säger han.

Enligt Hagbarth utgör Faangbolagen omkring en femtedel av hela det samlade börsvärdet i New York.

På onsdag kväll svensk tid kulminerar vågen av rapporter från Wall Streets största techbjässar med rapporter från Apple, Facebook och elbilstillverkaren Tesla.

Teslas aktie lyfte med obegripliga 740 procent i fjol och har inför rapporten fortsatt uppåt i år med cirka 20 procent. Bolaget är därmed i runda slängar värt åtta gånger så mycket som hela det tyska fordonsimperiet Volkswagen (VW).

– Teslas värdering har inget att göra med fundamentala faktorer. Det är något annat. Det är en total omställning på bilmarknaden som man ser framför sig långt fram i tiden, säger nätmäklaren Nordnets sparekononom Frida Bratt.

Fundamentalt olika

Hon tillägger att värderingen bygger på att Tesla är nummer ett när det gäller elbilar och att många tvivlar på att detta scenario håller.

Johan Nilke, förvaltare på fonden Lannebo Teknik, håller med om att det finns en tendens till sektorrotation, men han varnar investerare för att klumpa ihop techbolagen.

– Det blir så lätt att man drar alla över en kam och tror att alla har samma egenskaper. Men de är ju fundamentalt olika, säger Nilke.

Han tror att Facebook och Google kan få draghjälp av högre annonsintäkter om konjunkturen vänder och resandet kommer i gång. Fast Netflix antas få svårt att hålla uppe den oväntat starka användartillväxten som streamingtjänsten har haft under covid-19-pandemin.

Bubbeltendenser

Utsikterna för Microsoft – vars vd Satya Nadella har konstaterat att digitaliseringen accelererade två år under två månader när coronakrisen slog till – ser han som goda.

– Nu måste företag investera i digitala verktyg för framtiden. Om det här händer igen måste allt vara på plats, så att konkurrenterna inte drar ifrån. Det ser vi som en drivkraft och den är Microsoft optimalt positionerad för, säger han.

SEB:s Johan Hagbarth betonar också vikten av att skilja agnarna från vetet.

– Det finns absolut bubbeltendenser i vissa delar av Nasdaq, men det handlar inte om de allra största bolagen.

Joakim Goksör/TT

FAKTA

Bakgrund: Digitaliseringen har tagit fart

Covid-19-pandemin har – vid sidan av ett enormt mänskligt lidande och över två miljoner dödsfall globalt – fört stora delar av jordens befolkning in i ett nytt sätt att jobba, leva och umgås. Distansarbete och videokonferenser präglar arbetslivet för allt fler. Samtidigt har restriktioner och nedstängningar gjort att vi spenderar betydligt mer tid framför våra mobil-, tv- och datorskärmar för att spela, se på sport, tv-serier eller följa annan underhållning.

Trenden väntas hålla i sig ett tag till, åtminstone så länge vaccinationsprogrammen inte har fått bukt på viruset – och någon återgång till hur det var förr är det allt färre som tror på.

Aktiekurserna lyfte med 70–80 procent i fjol för tre av de fem så kallade Faangbolagen på Wall Street: Iphonetillverkaren Apple, e-handelsjätten Amazon och streamingbolaget Netflix.

Det sociala nätverket Facebook och Google- och Youtubeägaren Alphabet – de två andra Faangbolagen – hade inte riktigt samma medvind, men deras aktier lyfte ändå med över 30 procent, trots att båda tappade stora annonsintäkter till följd av nedstängningar och stängda gränser.

Inför vågen av bokslut som står för dörren pekar det uppåt i kursutvecklingen för Faangbolagen och de flesta andra tunga techbjässarna på Wall Street:

Airbnb: +23,9

Alphabet (Google, Youtube): +8,0

Amazon: +1,1

Apple: +4,8

Ebay: +12,4

Facebook: +0,5

Intel: +13,7

Microsoft: +1,6

Netflix: +4,5

Paypal: +7,6

Snap: +4,2

Spotify: +7,7

Tesla: +20,0

Twitter: -11,2

Uber Technologies: +6,5

Zoom Video Communications: +13,7

Talen i tabellen anger aktiernas utveckling 1-25 januari 2020.

Källa: Refinitiv

FAKTA

Fakta: De viktigaste rapporterna

Ett pärlband av rapporter från nya och gamla tekniktungviktare på Wall Street kommer kablas ut de närmaste veckorna. Här är några att hålla utkik efter:

26 januari: Microsoft, Texas Instruments, Verizon Communications

27 januari: Apple, AT&T, Facebook, Tesla

2 februari: Alphabet (Google, Youtube), Amazon, Electronic Arts

3 februari: Ebay, Paypal, Qualcomm, Spotify, Vodafone

8 februari: Take-Two Interactive

9 februari: Cisco Systems, Twitter

10 februari: Uber Technologies

FAKTA

Fakta: Några av världens högst värderade bolag

Bland de tunga teknikbolagen på Wall Street finns några av de absolut högst värderade bolagen i världen.

Alphabet: 1 283 miljarder

Amazon: 1 162 miljarder

Apple: 1 269 miljarder

Facebook: 782 miljarder

Microsoft: 1 708 miljarder

Netflix: 250 miljarder

Tesla: 802 miljarder

Värdet är angett i dollar och avser aktiekursen den 25 januari 2020. En dollar kostar cirka 8:30 kronor.

Källa: Refinitiv

Ekonomi

Nedåt på Asienbörserna

Tokyobörsen öppnade nedåt på tisdagen.
Foto: Eugene Hoshiko/AP/TT
Ekonomi
Ekonomi
PREMIUM

Tokyobörsen inledde tisdagen med nedgångar, där det ledande Nikkei 225 föll 0,7 procent och det bredare Topix 0,5 procent i den inledande handeln.

Tokyobörsen nådde förra året sin högsta nivå på 30 år, men en intensiv rapportperiod i USA och Japan den här veckan har fått investerare att plocka hem sina vinster.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Ekonomi

Starkt slut på mörkt 2020 för Sydkorea

Sydkoreas starka export drar upp BNP-siffrorna för landet. Arkivbild.
Foto: Jo Jung-ho/AP/TT
Ekonomi
Ekonomi Förra årets sista kvartal var bättre än väntat för den sydkoreanska ekonomin – och analytiker spår ljusare tider framöver.
PREMIUM

BNP växte 1,1 procent under det fjärde kvartalet jämfört med föregående kvartal, framför allt till följd av starka exportsiffror, enligt data från landets centralbank.

Tillväxten var starkare än analytikernas medianuppskattning på 0,7 procent, enligt nyhetsbyrån Reuters sammanställning. För helåret krympte Sydkoreas BNP med 1,0 procent, antagligen den lägsta tillbakagången bland OECD-länderna.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Ekonomi

Dystra utsikter för svensk sjöfart

Dystra utsikter för rederierna, enligt en ny rapport. Arkivbild.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Ekonomi
Ekonomi
PREMIUM

Det ser mörkt ut på horisonten för de svenska rederierna. Enligt branschorganisationen Svensk sjöfarts nya rapport har coronapandemin slagit stenhårt mot branschen.

Samtliga rederier i rapporten minskade sin personal i fjol och 65 procent har även minskat sin omsättning – och i år väntas det bli ännu värre.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
ANNONS

Detta är en sponsrad artikel och inte skriven av tidningens journalister.

Casinopro.se

Casino spel online nu jämfört med innan den nya spellagen - så har casinospelen förändrats

Casinopro.se I samband med utbrottet av den pandemi som just nu härjar, beslutades att göra vissa tillfälliga ändringar i den svenska spellagen. Dessa skulle i första hand gälla 2020 ut - men har nu förlängts till att gälla ytterligare ett halvår till.

Ändringarna har medfört ytterligare restriktioner i en redan sträng spellag, och rösterna kring ändringen har varit många. I denna artikel ska vi gå närmare in på skillnaderna i spellagen som den var innan ändringarna - och hur den ser ut nu.

Så såg spelen ut då

Innan ändringarna av den svenska spellagen stod det vart och ett spelbolag fritt att utforma sina bonusar i vilken storlek de ville. Varje spelbolag fick endast dela ut en enda bonus per spelare och licens - något som fortfarande gäller.

Denna fick dock vara hur stor som helst, och det var upp till spelbolaget att välja den maximala gränsen för denna.

Det innebar att många spelbolag konkurrerade med varandra genom att erbjuda så höga bonusar som möjligt - och många av dessa kunde vara på flera tusentals kronor.

Dessa bonusar kom i stort sett alltid tillsammans med omsättningskrav, och även om dessa varierade något låg kravet ofta runt 30-35 gånger. Detta kunde man med fördel försöka omsätta på någon av de lågvolatila slots som var väldigt populära tidigare.

Så ser spelen ut nu

I och med den nya - tillfälliga - spellagen, har vissa ändringar skett. Några av dessa är större än andra - och den allra mest utmärkande skillnaden är att en maxgräns om 100 kr införts på välkomstbonusar.

Inget spelbolag får alltså dela ut en bonus värd mer än 100 kronor - något som faktiskt medfört vissa positiva effekter för spelarna.

En positiv egenskap med de nya bonusarna är att många av dessa kommer utan krav på omsättning. Det innebär att de vinster du får när du spelar för din bonus får du behålla direkt.

Detta gör att spelare inte blir låsta till ett och samma casino på samma sätt - samtidigt som fler spelare tjänar bättre på dessa bonusar eftersom de inte riskerar att spela upp bonusen på grund av omsättningskrav innan de kan plocka ut den.

Eftersom trenden just nu verkar vara att släppa högvolatila slots är därmed det slopade omsättningskravet goda nyheter för de spelare som gillar att spela nya spel.

Mer om detta kan du läsa på sidan casinopro.se.

De största skillnaderna

De största skillnaderna i spellagen ligger framförallt i bonusarna, samt i de insättningsgränser som införts. Det är som spelare - åtminstone bonusmässigt - mer fördelaktigt att spela casino spel online nu jämfört med innan den nya spellagen. Så här har casinospelen förändrats:

Bonusarna som tidigare inte hade något tak, har nu fått ett maxtak om 100 kr per spelare och bonus

Insättningsgränserna som tidigare inte hade något tak, har nu fått ett maxtak om 5 000 kr per spelare

När det gäller skillnader på nysläppta spel är det kanske främst volatiliteten som skiljer, då den just nu främst är hög på de slots som släpps idag.

5 nya speltrender

Nya speltrender dyker upp hela tiden. Detta är för att vi spelare inte ska tröttna på spelandet - och naturligtvis uppskattar vi lite omväxling mellan varven.

Köp bonus feature - många casino spel har börjat med att erbjuda spelaren möjlighet att köpa sin väg direkt in i bonusspelet. Denna trend passar väldigt bra nu som många spelutvecklare verkar satsa främst på högvolatila spel - något som inte tilltalar alla spelare på grund av den ibland mycket långa väntetiden på vinster. Att köpa sin väg in i bonusspelet är förenat med en kostnad, vilket du inte är garanterad att ta igen i bonusspelet, även om chansen är stor. Hur stor summan för inköpet är varierar på spel och på hur mycket du satsar i varje spinn. Kostnaden brukar nämligen tas ut i ett visst antal gånger din insats - ofta runt 100 x insatsen.

Blitz spel - när du spelar med Blitz spel, eller i Blitz mode, spelar du samma slots som vanligt - men helt 6 gånger snabbare än normalt. Det är inte alla casinon som tillhandahåller detta spelsätt idag, utan det finns bara hos några få aktörer. Blitz mode är för dig som inte har tålamod att vänta när du spelar. Här ser du inte hjulen som snurrar som när du spelar på vanligt vis - istället ser du storleken på dina vinster som är samlade mitt på spelplanen, och dessa ändras i realtid i takt med att du vinner.

Megaways spel - något som kommit riktigt stort i det sista är megaways slots. Dessa ger dig långt fler vinstvägar än normalt, och det vanligaste antalet vinstlinjer megaways slotsen har är 117 649 stycken - även om det finns slots med både fler och färre vinstvägar. En annan rolig grej med just megaways slotsen är att de brukar innehålla kaskader, vilka ger dig möjligheten att vinna flera gånger på samma spinn.

Dagliga jackpottar - casino spel med dagliga jackpottar är en speltrend som många spelare älskar. Detta handlar om de progressiva jackpottarna som vi känner till på grund av dess enorma vinster, men som i gengäld ofta låter vänta flera månader på sig innan de faller ut. Dessa har nu fått en daglig motsvarighet, vilken fungerar tvingande och som måste falla ut innan en viss förutbestämd tid varje dag. Även om dessa inte kommer upp i samma enorma summor som de jackpottar som väntar flera månader innan utdelning, kan de ändå bli riktigt stora många gånger - och jackpottar över miljonen är inte ovanligt alls.

Omsättningsfria bonusar - bonusar utan krav på omsättning är den senaste trenden i casinovärlden, vilken blev riktigt stor när den svenska spellagen fick sin tillfälliga ändring. Dessa bonusar har funnits redan innan, men eftersom fokus för många aktörer då låg på större bonusar - något som är minst sagt ofördelaktigt för ett casino att låta vara omsättningsfritt - var de då väldigt ovanliga. Idag finner du dem hos vart och vartannat casino.

Ekonomi

Blandat på Wall Street

USA-börserna stängde blandat på måndagen.
Foto: Mark Lennihan
Ekonomi
Ekonomi
PREMIUM

USA-börserna stängde blandat på måndagen när investerarna vägde pandemiutveckling och stimulansåtgärder mot förväntningar på den förestående rapportsäsongen.

Cykliska bolag, som verkstadsbranschen, hade en tyngre dag medan techbolagen, i vanlig ordning, gick bättre.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Ekonomi

Tusentals skyddsombud har försvunnit inom LO

LO:s högkvarter i Stockholm.
Foto: Martina Holmberg / TT
Ekonomi
Ekonomi
PREMIUM

LO har förlorat över 12 000 skyddsombud under de senaste åtta åren, skriver tidningen Arbetet.

Tidningens undersökning visar att förbunden har omkring 52 300 skyddsombud, jämfört med runt 64 500 under 2012.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Ekonomi

Stockholmsbörsen på minus efter positiv start

Nedåt på börsen. Arkivbild.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Ekonomi
Ekonomi Uppgång vände till nedgång på Stockholmsbörsen. Det som på förmiddagen såg ut att bli en positiv handelsdag slutade i moll och OMXS-index tappade 0,9 procent.
PREMIUM

Bland de stora bolagen på OMXS30-listan utvecklades främst banksektorn dåligt. Sämst av storbankerna gick Nordea som föll 2,4 procent.

Klädjätten H&M hade inte heller någon bra dag. Aktien dök 3,9 procent.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
 • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
 • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
Förhandsvisning på nästa artikel
NÄSTA ARTIKEL