Nyårsraket exploderade i landslagsmans hand

Publicerad 1 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Omar Elabdellaoui. Arkivbild.
Omar Elabdellaoui. Arkivbild.Foto: Ørn E. Borgen/NTB/TT

Galatasarays norske landslagsförsvarare Omar Elabdellaoui fick föras till sjukhus på nyårsafton sedan en raket exploderat i hans hand och gett skador i ansiktet och ögonen, meddelar den turkiska storklubben i fotboll.

29-årige Elabdellaoui, som ibland bär lagkaptensbindeln i landslaget, drabbades av olyckan i sitt hem i Istanbul. Han var vid medvetande när han fördes till sjukhus och skadorna ska inte vara livshotande.

– Fyrverkerier exploderade i Omars hand. Men han kan prata och samtala med läkarna, sade Galatasarays vice president Abdurrahim Albayrak till nyhetsreportrar utanför sjukhuset.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.