Spelarna firade jul ihop – klubbarna rasar

Publicerad 2 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Sergio Reguilon firade jul med lagkamrater – nu rasar hans klubb Tottenham. Arkivbild.
Sergio Reguilon firade jul med lagkamrater – nu rasar hans klubb Tottenham. Arkivbild.Foto: Clive Rose/AP/TT

Tottenhamspelarna Erik Lamela, Giovani Lo Celso och Sergio Reguilón firade julhelgen tillsammans med West Hams Manuel Lanzini. Nu rasar klubbarna mot beslutet efter att bilder från firandet läckt ut på sociala medier.

"Vi är extremt besvikna och fördömer helt denna bild som visar några av våra spelare med familjer och vänner tillsammans. Vi vet att många av oss offrar mycket för att vara säkra över julperioden", skriver Tottenham i ett uttalande.

London, där spelarna spelar och bor, befinner sig under total nedstängning på grund av coronapandemin. Det innebär att ingen ska umgås med personer utanför sitt eget hushåll.

Ingen av Tottenhamspelarna Lamela, Lo Celso och Reguilón startade matchen mot Leeds på lördagen. Den sistnämnde återfanns på bänken medan de två förstnämnda inte var med i matchtruppen.

Cesar Fältskär/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.