Anfallaren till tyska tredjedivisionen

Publicerad 5 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Gustaf Nilsson, här i Falkenbergtröja, är klar för en tysk klubb.
Gustaf Nilsson, här i Falkenbergtröja, är klar för en tysk klubb.Foto: Andreas Hillergren/TT

Häckenanfallaren Gustaf Nilsson, i höst utlånad till moderklubben Falkenberg, lämnar Sverige.

23-åringen har skrivit på för tyska Wehen Wiesbaden som spelar i tredjedivisionen.

"Med värvningen av (Alexander) Jeremejeff så hade vi för många anfallare i truppen och nu när den här chansen dök upp för Gustaf ville vi inte stå i vägen. Han är fortfarande ung och behöver speltid för att utvecklas, vilket vi inte kunde garantera honom här i BK Häcken", säger sportchefen Martin Ericsson till klubbens webbplats.

Ingela Ahlberg/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.