Morgan har testats positivt för covid-19

Publicerad 6 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Alex Morgan hann med fem matcher och två mål i Tottenhamtröjan innan hon återvände till USA förra månaden. Arkivbild.
Alex Morgan hann med fem matcher och två mål i Tottenhamtröjan innan hon återvände till USA förra månaden. Arkivbild.Foto: Alastair Grant/AP/TT

Den amerikanska fotbollsstjärnan Alex Morgan har testats positivt för covid-19. Orlando Pride-anfallaren återvände till USA från England och Super League-laget Tottenham förra månaden och tillsammans med sin familj fick hon positiva provsvar under julledigheten i Kalifornien.

"Dessvärre avslutade min familj och jag 2020 genom att få reda på att vi smittats med covid i Kalifornien. Vi håller alla humöret uppe och återhämtar oss på ett bra sätt", skriver Morgan på Twitter.

När den nordamerikanska ligan NWSL tvingades till ett komprimerat upplägg på grund av coronapandemin valde flera stora stjärnor att skriva på lånekontrakt med europeiska klubbar. 31-åriga Morgans val föll på Tottenham, där hon gjorde två mål på fem matcher.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.