Ponsiluoma missar stafetten

Publicerad 10 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Martin Ponsiluoma. Arkivbild.
Martin Ponsiluoma. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Martin Ponsiluoma missar dagens mixedstafetten i skidskyttets världscup i tyska Oberhof. Han har magsmärtor och har nästan inte kunnat sova alls under natten, meddelar Skidskytteförbundets mediekanal.

Peppe Femling ersätter i stafettlaget, som i övrigt består av Linn Persson, Elvira Öberg och Jesper Nelin.

Dagens andra stafett, singelmixed, körs av Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson.

Erik Lindahl/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.