"Dallas"-skådespelare död

Publicerad 11 januari 2021 • Uppdaterad 24 november 2021

Den amerikanske skådespelaren och såpastjärnan John Reilly är död, skriver US Today. I 1983 års säsong av tv-serien "Dallas" gjorde han rollen som Roy Ralston men det var som Sean Donely i den amerikanska såpan "General hospital" – eller "Sjukhuset" som den kallades i TV4 – som han skulle få flest tittare. I elva år spelade han rollen och återvände därefter för flera gästspel, senast 2013 i spinoff-serien "General hospital: Night shift".

På sitt officiella Twitterkonto meddelar serien att "hela 'General hospital'-familjen har hjärtesorg".

Det var John Reillys dotter Caitlin Reilly som meddelade faderns död på Instagram: "John Henry Matthew Reilly AKA Jack. Det starkaste ljuset i världen har slocknat", inledde hon.

John Reilly blev 86 år.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.