Formel 1-premiären i Australien skjuts upp

Publicerad 12 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Det blir ingen formel 1-premiär i Australien i mars. Arkivbild.
Det blir ingen formel 1-premiär i Australien i mars. Arkivbild.Foto: Giuseppe Cacace/AP/TT

Formel 1-premiären blir senarelagd på grund av coronapandemin. Loppet i Australien, som skulle ha inlett säsongen den 21 mars, skjuts upp till slutet av året och i stället avgörs det första loppet i Bahrain helgen därpå. Även Kinas Grand Prix skjuts upp.

Ett lopp på italienska Imolabanan läggs till i kalendern och blir säsongens andra tävling, den 18 april. Totalt planeras det för 23 tävlingar under VM-säsongen.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.