Örebro lånar forward från New York Islanders

Publicerad 16 januari 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Josh Ho-Sang, till vänster, lånas av Örebro från New York Islanders säsongen ut. Arkivbild.
Josh Ho-Sang, till vänster, lånas av Örebro från New York Islanders säsongen ut. Arkivbild.Foto: Jessica Hill/AP/TT

NHL-meriterade forwarden Josh Ho-Sang ansluter till Örebro i SHL-hockeyn. Ho-Sang kommer närmast från spel i New York Islanders organisation och lånas säsongen ut.

"Vi är väldigt glada över att få in Josh i laget. Josh är en offensivt skicklig spelare som med sin fart kommer vara en offensiv kraft hos oss. Vi är otroligt tacksamma över den goda kontakt och hjälp vi har fått från New York Islanders ledning. Lånet gäller under resterande del av säsongen, vilket var en förutsättning. Dessutom är detta en ekonomisk lösning som är mycket gynnsam för klubben. Josh är på plats i Örebro och ansluter till laget under måndagen", säger Örebros sportchef Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.