Par begärs häktade efter misstänkt mord

Publicerad 21 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
En kvinna och en man begärs nu häktade. Arkivbild.
En kvinna och en man begärs nu häktade. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/ TT

Den äldre mannen hittades död i sitt hem på en ort i Karlskrona kommun under helgen. Larmet om det misstänkta brottet kom under söndagen. Två personer – en man och en kvinna– anhölls senare. Nu begärs de båda häktade, uppger Åklagarkammaren i ett pressutskick.

Personerna är på sannolika skäl misstänkta för mord, vilket är den högre misstankegraden. Enligt Åklagarkammaren ska den nu döde mannen, som är i 75-årsåldern, ha utsatts för yttre våld. Dödsorsaken är dock inte fastställd än.

Anna Karolina Eriksson/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.