Fler misstankar mot mordmisstänkt i Eslöv

Publicerad 19 januari 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
I december avled en kvinna i Eslöv efter att ha fallit från en balkong. En man är misstänkt för mord. Arkivbild.
I december avled en kvinna i Eslöv efter att ha fallit från en balkong. En man är misstänkt för mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man sitter häktad misstänkt för mord sedan en kvinna i december avled i Eslöv efter att ha fallit från en balkong. Nu är mannen också misstänkt för grov kvinnofridskränkning, rapporterar Kvällsposten.

När mannen omhäktades av Lunds tingsrätt under tisdagen omfattade misstankarna även grov kvinnofridskränkning, bland annat misshandel. Enligt tingsrätten är det en annan kvinna som misstänks ha blivit utsatt för detta under perioden december 2019 till september 2020.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.