Annons

Nya Bond skjuts upp – igen

Publicerad 22 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
James Bond har lagt i handbromsen. Arkivbild.
James Bond har lagt i handbromsen. Arkivbild.Foto: Nicole Dove/MGM

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det. Men kanske börjar tålamodet tryta för alla Bondfantaster.

Den nya filmen i serien har nämligen åter skjutits upp.

Annons

"'No time to die' kommer att gå upp på biografer över hela världen den 8 oktober 2021", meddelar producenterna kort på filmseriens hemsida.

Den 25:e James Bond-filmen skulle ha gått upp på bio den 2 april i fjol, men premiären flyttades till november för att sedan få nytt datum exakt ett år efter den tänkta premiären, alltså den 2 april i år.

"No time to die" var i fjol en av de första storfilmerna att i coronapandemins skugga flytta fram sin premiär och det beslutet följdes av en lång rad andra publikdragare – och Variety rapporterar att den nya flytten redan har fått andra filmbolag att agera.

Bland annat har Sony skjutit på den nya "Ghostbusters"-filmen, från juni till november. Även den filmen skulle ha gått upp på biografer under första halvåret 2020.

Martin Yngve/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons