Annons

Blottade sig på polisstation – ville gripas

Publicerad 24 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
En man i Göteborg har dömts till skyddstillsyn sedan han blottat sig vid 17 tillfällen under höst och tidig vinter i fjol. Arkivbild.
En man i Göteborg har dömts till skyddstillsyn sedan han blottat sig vid 17 tillfällen under höst och tidig vinter i fjol. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i Göteborg har dömts till skyddstillsyn sedan han blottat sig vid 17 tillfällen under höst och tidig vinter i fjol, bland annat för kvinnor som jobbar i receptionen på en polisstation, skriver Göteborgs-Posten.

"Han sade att han ville bli omhändertagen och att han blir farlig om han inte kommer innanför lås och bom", berättade en av kvinnorna i förhör, enligt tidningen.

Annons

Mannen, som är i 30-årsåldern, har erkänt brotten. Han förklarar dem med att han utförde dem tvångsmässigt för att förnedra sig själv.

"Jag känner att det är fel, jag behöver sluta med det", sade mannen i förhör.

Mannen ska förutom skyddstillsynen genomgå ett sexualbrottsprogram inom kriminalvården, skriver GP.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons