GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Föroreningar från förr spökar för nya ortopedin

Före detta Dinols och Eftecs gamla rostskyddsfabrik misstänks vara källan till de gifter man hittat i grundvattnet på sjukhusområdet i Hässleholm. Trots många år av sanering spökar de gamla föroreningarna än idag, nu för bygget av den nya ortopedin i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 15 februari 2021 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: Jörgen Johansson/arkiv