Annons

Norrbottensteatern skjuter upp våren i ett år

Publicerad 23 februari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Teateruppsättningen av "Barnen från Frostmofjället" skjuts upp till nästa vår på Norrbottensteatern. Här en bild ur den klassiska filmen från 1945.
Teateruppsättningen av "Barnen från Frostmofjället" skjuts upp till nästa vår på Norrbottensteatern. Här en bild ur den klassiska filmen från 1945.Foto: Pressens Bild/TT

Pandemin fortsätter att ställa till det för teatrar över hela landet. Nu meddelar Norrbottensteatern att man skjuter upp vårens föreställningar till våren 2022.

Beslutet gäller föreställningarna "Barnen från Frostmofjället" och "Broarna i Madison County", som även skulle ha turnerat runt länet.

Annons

"Det är självklart otroligt tråkigt att skjuta fram två fantastiska föreställningar som vi vet att många sett fram emot", säger Anna Thurfjell, marknads- och försäljningschef i ett pressmeddelande.

Föreställningen "Världen enligt Rosling" ges inte offentligt fram till 30 april i år, men om skolorna är redo att ta emot teatern kommer man att ge skolföreställningar "om smittläget tillåter".

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons