Annons

Tre gripna för mordförsök i Göteborg

Publicerad 27 februari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Tre personer har gripits för mordförsök efter att en man hittats knivskuren i Göteborg. Arkivbild.
Tre personer har gripits för mordförsök efter att en man hittats knivskuren i Göteborg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Tre män har gripits, misstänkta för mordförsök, sedan en man 40-årsåldern hittats i knivskuren vid en bensinstation på Hisingen i Göteborg. Han vårdas på sjukhus där hans tillstånd bedöms som allvarligt men stabilt.

– Mannen har blivit skuren i buken och enligt uppgift även i ena armen, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Annons

Larmet kom vid halvåtta-tiden på lördagsmorgonen. Den knivskurne var vid medvetande när polis och ambulans kom till platsen. Platsen spärrades av för en teknisk undersökning, och tack vare vittnesuppgifter och teknisk bevisning lyckades polisen lokalisera en lägenhet i närheten där två män kunde gripas.

Senare under dagen grep polisen ytterligare en man för knivattacken. De tre misstänkta är enligt polisen i 35- respektive 40-årsåldern.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons