Annons

Sörenstam sist – efter åtta bogeys

Publicerad 27 februari 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Annika Sörenstam. Arkivbild.
Annika Sörenstam. Arkivbild.Foto: Phelan M. Ebenhack AP/TT

Annika Sörenstam hade en tung tredje runda i tävlingscomebacken. Svenskan åkte på åtta bogeys och ligger sist inför den avslutande rundan på LPGA-tourtävlingen i Orlando.

– Det är tröttsamt. Jag vill inte fokusera så mycket på resultatet, för det vore ju deprimerande, säger hon till Expressen.

Annons

Sörenstam klarade kvalgränsen med nöd och näppe och fick spela vidare på hemmabanan Lake Nona. Men där gick luften ur henne.

50-åringen ligger plus nio totalt och parkerar i botten inför den fjärde rundan.

– Det är det här som händer när man inte spelar mycket. Jag är inte stabil. Det är bara att bita ihop. Det stör mig inte på något sätt. Det är som det är. Jag kan inte förvänta mig så mycket mer, säger hon.

Daniela Holmqvist (-4) är bästa svenska på delad 21:a plats, före Anna Nordqvist och Pernilla Lindberg som ligger på delad 28:e plats.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons