Annons

Woods efter klädhyllningen: "Ni hjälper mig"

Stora delar av golfeliten hyllade Tiger Woods under avslutningsrundan. Nu tackar legendaren för stödet.
Publicerad 1 mars 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Rory McIlroy spelade i rött för att hylla Tiger Woods.
Rory McIlroy spelade i rött för att hylla Tiger Woods.Foto: Phelan M. Ebenhack/AP/TT

Annika Sörenstam på LPGA-touren, Rory McIlroy på PGA-touren och Phil Mickelson på seniortouren var bara några av spelarna som hade Tigertypiska söndagskläder – röd tröja och svarta byxor – under den sista rundan i helgens tävlingar.

Tiger Woods, som opererats för en krossad fotled och ett benbrott efter förra veckans trafikolycka utanför Los Angeles, skickade senare ett tack från sjukhussängen.

Annons

"Det är svårt att förklara hur rörande det var i dag när jag slog på tv:n och såg alla röda tröjor. Till alla golfare och alla fans, ni hjälper mig verkligen att ta mig igenom den här tuffa tiden”, skriver 45-åringen på Twitter.

En som hyllade Woods med ord i stället för klädval var Collin Morikawa, 24-åringen som vann veckans WGC-tävling i Bradenton, Florida.

– Tiger betyder allt för mig, säger amerikanen.

– Vi säger inte tack tillräckligt mycket, så jag vill säga tack till Tiger.

Morikawa blev den förste efter just Woods att ha vunnit både en major och en WGC-tävling innan 25-årsdagen. Han vann tre slag före norrmannen Viktor Hovland och landsmännen Billy Horschel och Brooks Koepka.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons