Annons

Show av Harden i återkomsten till Houston

Publicerad 4 mars 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
James Harden återvände till Houston, nu i Brooklyns tröja.
James Harden återvände till Houston, nu i Brooklyns tröja.Foto: Mark Mulligan/AP/TT

För första gången sedan den uppmärksammade flytten till Brooklyn Nets ställdes James Harden mot sin förra klubb Houston Rockets.

Och den amerikanske basketstjärnan glänste i återkomsten till staden där han spenderade mer än åtta säsonger. Harden stod för säsongens åttonde "triple-double": 29 poäng, 10 returer och 14 assister inför 3 615 åskådare som mötte honom med både applåder och burop i Houston.

Annons

Brooklyn vann med 132–114.

– Många blandade känslor från fansen men jag visste att det skulle hända. Jag ville bara gå ut och ge dem en show, säger den 31-årige guarden enligt NBA:s hemsida.

Harden vann NBA:s poängliga tre säsonger i rad innan han i början av det här året trejdades till Brooklyn. Utan Harden är hans förra klubb i spillror – efter nederlaget mot Brooklyn har Houston förlorat tretton raka matcher.

Brooklyn satte samtidigt ett nytt klubbrekord med sju raka bortasegrar.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons