Annons

Zlatan sjunger 70-talshit i italiensk tv

Zlatan Ibrahimovic tar ton i italiensk tv under torsdagskvällen. Då framför han en hit från 1972 av bandet Nomadi.
Publicerad 4 mars 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Zlatan Ibrahimovic är sidekick i den italienska upplagan av Melodifestivalen. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic är sidekick i den italienska upplagan av Melodifestivalen. Arkivbild.Foto: Gregorio Borgia/AP/TT

Ibrahimovic framför låten "Io vagabondo" tillsammans med fotbollslaget Bolognas tränare Sinisa Mihajlovic som mellanakt under torsdagens avsnitt av Sanremofestivalen – den italienska upplagan av Melodifestivalen, skriver tidningen Gazzetta.

Det faktum att den svenske fotbollsgiganten agerar programledarsidekick i Sanremofestivalen har fått många att höja på ögonbrynen. Inte minst det faktum att han samtidigt håller sitt vanliga schema med fotbollsmatcher för AC Milan och flyger totalt över 100 mil under veckan. Totalt framträder han under fem direktsända kvällar, med början i tisdags.

Annons

Zlatan Ibrahimovics insats har fått både ris och ros i italienska medier, men enligt Manuel Codignoni på tv-kanalen Rai råder övervägande positiva tongångar.

– Publiken har uppskattat Zlatan i tävlingen. De tycker att han är modig som kliver upp på scen när han aldrig gjort något liknande, säger Codignoni till P3 Musikguiden.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons