Annons

Långt kontrakt för Bayerns supertalang

För en vecka sedan fyllde Bayern Münchens supertalang Jamal Musiala 18 år.
Nu har han fått en försenad födelsedagspresent.
Den offensive mittfältaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2026.
Publicerad 5 mars 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Jamal Musiala.
Jamal Musiala.Foto: Matthias Schrader/AP/TT

– Jag känner mig väldigt bra i klubben och i laget. Jag spelar med de bästa spelarna i världen och jag får lära mig från dem varje dag, säger Musiala.

18-åringen har slagit sig in i den tyska storklubbens A-lag den här säsongen. Han kom till klubben från Chelsea 2019 och har gjort 27 A-lagsframträdanden.

Annons

I förra veckans 4–1-seger mot Lazio i Champions League blev han Bayern Münchens yngste målskytt någonsin i den europeiska klubblagsturneringen.

Musiala är född i Stuttgart men flyttade till London i unga år, och har både tyskt och engelskt medborgarskap. I november spelade han för Englands U21-landslag men har sagt att han vill representera det tyska seniorlandslaget i framtiden. Han ryktas också vara högst aktuell för den kommande tyska landslagstruppen.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons