Annons

DeChambeau vann efter stöd från Woods

Amerikanske golfstjärnan Bryan DeChambeau vann Arnold Palmer Invitational efter en rysare i sista rundan.
Bara några timmar tidigare hade han fått stöd från självaste Tiger Woods.
Publicerad 8 mars 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
DeChambeau vann Arnold Palmer Invitational efter att ha fått stöd av Tiger Woods. Arkivbild.
DeChambeau vann Arnold Palmer Invitational efter att ha fått stöd av Tiger Woods. Arkivbild.Foto: Erik Verduzco/AP/TT

DeChambeau slog engelsmannen Lee Westwood med ett slag. Det hela avgjordes på det sista och 72:a hålet när DeChambeau lyckades sänka sin parputt.

Inför avgörandet hade Tiger Woods hört av sig.

Annons

– Jag fick ett meddelande från Tiger i morse, vi pratade om att "bara fortsätta kämpa, oavsett vad" och att spela vågat som Mr. Palmer, sade DeChambeau i en tv-intervju.

Woods bröt benet och krossade ankeln i en bilolycka i februari, och det är fortfarande oklart om 45-åringen kan spela golf igen. Han varit väldigt förtegen om skadorna och framtiden.

DeChambeau har haft honom i tankarna sedan olyckan.

– Mitt hjärta har varit tyngt av vad som har hänt Tiger och jag fortsatte bara säga till mig själv "det handlar inte om hur många gånger du blir nersparkad, det handlar om hur många gånger du reser dig och kör vidare". Och det gjorde jag verkligen idag, sade han.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons