GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sillen en del av vår matkultur

Sill är förmodligen den mest kulturbärande råvaran vi har i det svenska köket. Vi äter den till jul, vi äter den till midsommar och vi äter den till påsk. Den finns i alla möjliga och omöjliga varianter, varm, kall, jäst och inte minst inlagd. Och en som har järnkoll på sillinläggningar det är Håkan Björk som äger och driver Björks fiskbutik & rökeri.
HÖÖR • Publicerad 3 april 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Foto: Claes Hall