Annons

Market Art Fair expanderar i höst

Publicerad 15 april 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Sara Berner Bengtsson och Josephine Van De Walle är vd respektive konstnärlig ledare för Market Art Fair som expanderar i år. Pressbild.
Sara Berner Bengtsson och Josephine Van De Walle är vd respektive konstnärlig ledare för Market Art Fair som expanderar i år. Pressbild.Foto: Kerstin Westeson

Den svenska konst- och gallerimässan Market Art Fair återkommer i en utökad version i höst. Mässans ledning har nu utsett 35 nordiska gallerier som medverkar 17–19 september på Liljevalchs i Stockholm, där en ny konsthall ska invigas intill den ursprungliga. Detta ger även Market Art Fair utrymme att expandera.

Några av de konstnärer som medverkar är Ragna Bley, Julia Peirone, Miriam Bäckström, Anna Retulainen och Nicolai Howalt.

Annons

Mässan ska samtidigt ha ett större digitalt program än tidigare. Bland de gallerier som deltar för första gången finns norska Golsa, svenska Obra och tyska Dorothée Nilsson Gallery.

Rättad: I en tidigare version av notisen angavs fel nationalitet för för Dorothée Nilsson Gallery.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons